audiojatekok.hu -> Letöltések - Zompocalypse

Letöltések -> Zompocalypse

Zompocalypse

szerző: Tdani - 2018-08-18 11:46:28
Facebook
Előszó


A projektet sajnos nem fejezték be, de a demó változat még így is nagyon jó.
A játékot az L-Works gyártotta.

A játékról


Elég egyszerű a játék lényege:
Különböző helyszíneken vagy, mint pl. a temető, vagy egy városi tér, és jobbra-balra kell menned a nyilak segítségével, és a bal control billentyűvel le kell lőnöd a zombikat, akik az aktuális helynek megfelelő hanggal jönnek elő.
Tehát ha a temetőben vagy, akkor hallani, hogy kimászik a sírból, bár annak lehetne jobb hangja is - na, ilyet is csak én, mint egy igazi zombigyilkos gondolok -, de ehhez a játékhoz jó ez is.
Néha jönnek kutyák, és varjak is, akiket a felnyíllal ugorva, és ugyancsak a ctrl billentyűvel ölhetünk meg.

Egyes szintek között vannak boltok, ahol vásárolhatunk néhány fegyvert, vagy erőt, de nagyon oda kell figyelni a pontokra, hogy a leglényegesebb dolgokat vegyük meg, és ne költsük el fölöslegesen a megszerzett jutalmakat.
Tehát én például handgunt, amit a kettes billentyűvel érünk el, és alapból is van nálunk egy pár DB. töltény, nem szoktam venni, a főnökig csak az egyes fegyverrel harcolok.
Nekem 17 volt a HP-m, tehát kétszer vettem erőt két boltban, és a másodikban szereztem gépfegyvert a főnök miatt, lentebb elmagyarázom, hogy miért, a harmadikban pedig ha jól emlékszem, vásároltam hozzá 120 töltényt.
Ha minden igaz, akkor harmincasával adja a töltényeket.

A bolt


A boltban a fel-le nyilakkal közlekedhetünk a megvásárolható termékek között, és a jobbra-balra nyilakkal adhatunk tárgyakat a felszerelésünkhöz, illetve ha valamit rosszul csináltunk, akkor vehetünk el magunktól.
Az escape billentyűt megnyomva folytathatjuk a játékot, immár a megvett dolgainkal.

A főnök


Akiről már olyan sokat beszéltem, most írnék is róla!

Egy jó kérdés, ami talán felmerülhet bennetek:
Miért kell a géppisztoly, miért nem lehet handgunnal, vagy az egyes billentyűvel elérhető fegyverrel legyőzni, és mondjuk helyette sok erőt venni?
Erre nagyon egyszerű a válasz: a főnök erősebb, mint a társai, és mire te ütsz egyet a kardoddal, vagy késsel, ki, minek hívja, ő háromszor annyit ad, és annyira sok HP-t azért nem tudunk venni.
Tehát én veszek géppisztolyt, és amikor hallom, hogy jön felém a főnök, akkor bizony ami csak a fegyverem csövén kifér, persze előtte átváltok rá a hármassal, adok neki rendesen.
Nyomd hosszan a controlt, és hagyd, hogy szétlőjje. Közben ő ütni fog, de ha egy pillanatra sem engeded fel, akkor nem halhatsz meg.

És mi van, ha mégis meghalnék?


Akkor az van, hogy újraéledsz, és előlről kezdi a pályát a maximum HP-dal.
Persze azt nem mondom, hogy halj meg folyton, mivel nem Jingle Bells remixelt karácsonyi zene fog szólni a halálodkor, amiért érdemes volna feláldoznod magad, hogy hallgathasd, de ha megtörténik, akkor ez van.
Tudod, Kedves Olvasó, aki gyenge, az elesik.
Légy kemény zombivadász, és lehetőleg ne halj meg!

Letöltés


PC
letöltés

Vissza a letöltések főoldalára


ITPCMS 1.0 beta - Generálási idő: 0.01 másodperc - 1 lekérdezés - Memóriahasználat 444.23 KB