audiojatekok.hu -> Letöltések - Crazy Party

Letöltések -> Crazy Party

Crazy Party

szerző: ArcticMoon - 2019-05-18 19:13:08
Facebook
A Crazy Party, ha bölcsen fogalmaznék, gyakorlatilag mindenkinek tartogat valamit. Ha szereted csapkodni a billentyűzetet, anyázni ha valami nem sikerült, és minél előbb szétszedni egy laptopot, a minijátékok nagyszerű kikapcsolódást nyújthatnak számodra. Ha viszont szeretnél egy CCG szerű, kártyázós játékot, ráadásul ingyenesen, ebben az is van.

A fő elemei

1. A minijátékok
A jelenlegi béta, amikor az ejánlás íródott, a 65-ös. Jelenleg 230 minijáték található benne, 16 világgal, amiket egy-egy korábbi világ kijátszásával lehet unlockolni. Van benne minden: tehénhívogatás, matematika, szorzás, osztás, űrugrás vagy mi, és még sorolhatnám. Akciókedvelőknek kiváló.

2. A Battle mód
Itt vannak a kártyás dolgok, amiket már az előbb említettem. Rengeteg kártya unlockolható, rengeteg típusból, és ez teszi a játékot színesebbé véleményem szerint.

3. A Battle quest
Ez egy olyan része a játéknak, ahol bekerülsz egy térképre, és úgy harcolgatsz, hogy utána kapsz bónuszokat, coinokat, és minden mást. A játéknak akkor van vége, ha valamelyik bot csúnyán kivégez.

4. A Board
Ez a játék legunalmasabb része szerintem. Abból áll, hogy megy a dolog körbe-körbe, dobtok egy kockával, lépkedtek, és vagy kaptok három coint, vagy elvesz három coint. Nagyobb táblákon több jutalom is van, no meg minijátékok, amiért szintén coint lehet kapni.

5. Végül a legnagyobb, és a legjobb, online mód
Itt barátainkkal együtt tudunk játszani, akármilyen módban. Személyes kedvencem a cooperative battle, amiben együttműködve harcolunk botok ellen, és rengeteg kártyát lehet vele unlockolni.

A letöltési link nem közvetlen, mert nagyon gyorsan jönnek ki újabb béták, de innen elérhető a játék:
Letöltés

Jó szórakozást, és remélem, egyszer online módban összetalálkozunk!

Vissza a letöltések főoldalára


ITPCMS 1.0 beta - Generálási idő: 0 másodperc - 1 lekérdezés - Memóriahasználat 439.29 KB